Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

556309-9000 är organisationsnummer för företaget Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag finns i.

Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6501895 eller genom brev på följande adress:
Alströmerg. 11, 112 47, Stockholm

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och utbildningsverksamhet i anslutning därtill, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malena Sjukgymnasttjänst Aktiebolag och det är Waenerlund Fredriksson, M E Malena som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlgren, Nina Ulrika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Erik som är född 1941 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,