Nautech Marine Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nautech Marine Aktiebolag är ett företag som finns i Österåker. I Nautech Marine Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosén, Åke Tage Arvid som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Solveig Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nautech Marine Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nautech Marine Aktiebolag på telefon 08-54241746.

Bolaget skall bedriva charterrederi, hotell och restaurantverksamhet, handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper, handel med lös egendom inom marin sektor, konfektion och fritidssektorn, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nautech Marine Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nautech Marine Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nautech Marine Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nautech Marine Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nautech Marine Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Niklasson, Solveig Birgitta -Rosén, Åke Tage Arvid

Nautech Marine Aktiebolag har 556322-4442 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.