Österåkers Mur och Puts Aktiebolag

Stockholms län

Information

Österåkers Mur och Puts Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Österåkers Mur och Puts Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Österåkers Mur och Puts Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Österåkers Mur och Puts Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-09-05. Men sedan 1988-01-01 så har Österåkers Mur och Puts Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storhagenv. 18, 184 33, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Österåkers Mur och Puts Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54021158.

Österåker arbetar för att bolag som Österåkers Mur och Puts Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Österåkers Mur och Puts Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva mur- och byggentreprenad, samt därmed förenlig rörelse.

Firmatecknare för Österåkers Mur och Puts Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Österåkers Mur och Puts Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Jonny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kent Ivan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Österåkers Mur och Puts Aktiebolag är 556331-4169.