Roslagens Mur och Puts Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Roslagens Mur och Puts Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Roslagens Mur och Puts Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Roslagens Mur och Puts Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556331-4177.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54085422 alternativt besöka eller skicka post till Roslagens Mur och Puts Aktiebolag på följande adress Skogsstjärnev. 24 A, 184 35, Åkersberga.

Roslagens Mur och Puts Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Roslagens Mur och Puts Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Jonny som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mur- och byggentreprenad, samt därmed förenlig rörelse.