RM Legotjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

RM Legotjänst Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I RM Legotjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malhotra, Karan Vir som är född 1959 och har titeln VD, Malhotra, Karan Vir som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Malhotra Oberai, Ritu som är född 1966 och har titeln Suppleant, Laurell, Frans Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Laurell Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RM Legotjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RM Legotjänst Aktiebolag på telefon 08-54086750.

Bolaget skall bedriva mekanisk industri avseende tillverkning av mekaniska detaljer till verkstadsindustrin, finmekanisk tillverkning av medicinsk utrustning, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RM Legotjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

RM Legotjänst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RM Legotjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RM Legotjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RM Legotjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RM Legotjänst Aktiebolag har 556336-8470 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.