ZEC AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bygg- och byggnadsställningsverksamhet, evenemangsverksamhet, mark- och fastighetsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ZEC AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är ZEC AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1988-11-21 så skapades ZEC AB och företaget är har F-skattsedel ZEC AB har haft det sedan 1994-01-01.

ZEC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556341-7525 är organisationsnummret för företaget som finns i Österåker.

Just nu är ZEC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ZEC AB så går det att nå dem via telefon på 08-54350050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ZEC AB är Zetterström, Jan Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zetterström, Lena Rebecka som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Lena Kristina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .