Österåkers Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Österåkers Måleri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Österåkers Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Österåkers Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Österåkers Måleri Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-01-30. Men sedan 1989-01-01 så har Österåkers Måleri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stationsv. 21, 184 50, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Österåkers Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54088203.

Österåker arbetar för att verksamheter som Österåkers Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Österåkers Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva måleriverksmahet samt därmed förenlig rörelse.

Firmatecknare för Österåkers Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Leif Artur -Månsson, Rolf Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Österåkers Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Månsson, Rolf Erik som är född 1947 och har titeln VD, Månsson, Rolf Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Leif Artur som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kässlin, Kent Lennart Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurell, Frans Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Österåkers Måleri Aktiebolag är 556349-5448.