Lännevalls på Carlberg AB

Stockholms län

Information

Lännevalls på Carlberg AB är en verksamhet som finns i Österåker. I Lännevalls på Carlberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lännevall, Ingrid Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Maria Cecilia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lännevalls på Carlberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lännevalls på Carlberg AB på telefon 0176-260420.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva hotellrörelse i form av så kallad bed and breakfast, caféservering samt butiks- försäljning av presentartiklar.

Idag är Lännevalls på Carlberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lännevalls på Carlberg AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lännevalls på Carlberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lännevalls på Carlberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lännevalls på Carlberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lännevalls på Carlberg AB har 556349-6792 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.