Österåkers Golv Aktiebolag

Stockholms län

Information

Österåkers Golv Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Österåkers Golv Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Österåkers Golv Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Österåkers Golv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Österåkers Golv Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Österåkers Golv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sågv. 12, 184 40, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54022869.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Österåkers Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Österåkers Golv Aktiebolag har idag 556349-7717 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Österåkers Golv Aktiebolag

Bolaget skall utföra golv- och väggbeläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Österåkers Golv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Jan Olof Georg som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Christer Anders som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Peter som är född 1973 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .