Skärgårds Medica Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Skärgårds Medica Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Skärgårds Medica Aktiebolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-02-14 så har Skärgårds Medica Aktiebolag varit registrerat. Idag är Skärgårds Medica Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Skärgårds Medica Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Barnängsgränd 6, 116 47, Stockholm. Vi ni istället prata med Skärgårds Medica Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6428825.

Bolaget skall ha ändamål att bedriva hälso- och sjukvård, utbildning och information, mark- och fastighetsinvestering, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergström, Angela Linnéa som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Marcus Fredrik som är född 1989 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skärgårds Medica Aktiebolag har 556350-2359 som sitt organisationsnummer.