Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyboda Gård, 184 91, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54352536.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag har idag 556360-0310 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag

Bolaget skall bedriva film- och videoproduktion samt därmed sammanhängande verksamhet.

I Acritas Film & Videoproduktion Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Ocki Nils-Olov som är född 1958 och har titeln VD, Hansson, Ocki Nils-Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Karl-Gustav Michael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .