Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag

Stockholms län

Information

556361-8924 är organisationsnummer för bolaget Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag finns i.

Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Oetterli, Alois -Oetterli, Lena Christina

Vill ni komma i kontakt med Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54064150 eller genom brev på följande adress:
Stenhagsv. 50, 184 33, Åkersberga

Bolaget skall bedriva import, export och handel med husbilar och nyttobilar och tillbehör samt fritidsartiklar, företrädesvis inom området camping, men även annan därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av hus- och nyttobilar samt konsulttjänster gentemot campingplatser, inom och utomlands samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkersberga Husbil & Fritid Aktiebolag och det är Oetterli, Alois som är född 1938 och har titeln VD, Oetterli, Alois som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Oetterli, Lena Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Oetterli, Ulla Margaretha Christina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor