Metpost Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

556362-5341 är organisationsnummer för bolaget Metpost Svenska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metpost Svenska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Metpost Svenska Aktiebolag finns i.

Metpost Svenska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Metpost Svenska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Metpost Svenska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Metpost Svenska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Backlund, Ann Elisabet -Backlund, Bror Åke

Vill ni komma i kontakt med Metpost Svenska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0505-22052 eller genom brev på följande adress:
Igelstad Igelstorp, 546 95, Karlsborg

Bolaget skall bedriva handel med järn- och trägårdsprodukter, ävensom handla och förvalta värdepapper och fastigheter samt driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Metpost Svenska Aktiebolag och det är Backlund, Bror Åke som är född 1945 och har titeln VD, Backlund, Bror Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Ann Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,