CONSILIO Byggteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva projektering och konsulterande rådgivning inom husbyggnadsfacket, fastighetsförvaltning, samt idka därmed närstående och förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CONSILIO Byggteknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är CONSILIO Byggteknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1989-07-17 så skapades CONSILIO Byggteknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel CONSILIO Byggteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CONSILIO Byggteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556363-9383 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är CONSILIO Byggteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CONSILIO Byggteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54241481 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CONSILIO Byggteknik Aktiebolag är Holmberg, Lars Olof Henry som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Johan Rickard Henry som är född 1967 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Tommy Holm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor.