Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54023700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag är Green, Kurt Ingemar som är född 1939 och har titeln VD, Green, Kurt Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Ronnie Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Green, Reine Ingemar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Metallhuset Förvaltnings Aktiebolag har 556374-1783 som sitt organisationsnummer.