Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket)

Stockholms län

Information

Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett bolag som finns i Österåker. I Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tovar, Roland Clarence som är född 1961 och har titeln VD, Tovar, Roland Clarence som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Tovar, Maria Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Erholt, Håkan Fredrik som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) på telefon 0175-25150.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamet.

Idag är Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) av bolagstypen Aktiebolag.

Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tovar Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556379-1101 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.