Jämtlinger Transporter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Jämtlinger Transporter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Jämtlinger Transporter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Towianski, Antoni som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inga Maj-Lis som är född 1931 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jämtlinger Transporter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jämtlinger Transporter Aktiebolag på telefon 070-4798479.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jämtlinger Transporter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jämtlinger Transporter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jämtlinger Transporter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jämtlinger Transporter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jämtlinger Transporter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jämtlinger Transporter Aktiebolag har 556382-2286 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.