YR INVEST Aktiebolag

Stockholms län

Information

YR INVEST Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I YR INVEST Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lovén, Johan Christophe Herrman som är född 1955 och har titeln VD, Lovén, Johan Christophe Herrman som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Erik Sigvard som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kaijser, Johan Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med YR INVEST Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå YR INVEST Aktiebolag på telefon 08-7159894.

Bolaget skall bedriva konsult- och projektuppdrag inom fastighetsbranschen, utredningar och köp-försäljning av en- och flerfamiljhus.

Idag är YR INVEST Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

YR INVEST Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

YR INVEST Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och YR INVEST Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för YR INVEST Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen.

YR INVEST Aktiebolag har 556403-5292 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.