Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag

Stockholms län

Information

556404-9160 är organisationsnummer för bolaget Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag finns i.

Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54021028 eller genom brev på följande adress:
Murkelv. 137, 184 34, Åkersberga

Bolaget skall bedriva datautbildning, konsulting och skrivtjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dataresursen i Åkersberga Aktiebolag och det är Fagerqvist, Rolf Dick som är född 1960 och har titeln VD, Fagerqvist, Rolf Dick som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerqvist, Susanne Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Makdissi, Jima som är född 1974 och har titeln Revisor, JM R2 Revision som är född och har titeln Revisor,