Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1990-10-02 så har Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag varit registrerat. Idag är Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Karlsuddsv. 68B, 185 93, Vaxholm. Vi ni istället prata med Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7329272.

Bolagets verksamhet är byggnation och reparationer av fastigheter, konsultationer inom nämnda område samt köp och försäljning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jones, Lars Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jones, Viola Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. .

Lars Jones Projektering Byggnad Inredning Aktiebolag har 556407-4911 som sitt organisationsnummer.