Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förädling och handel med trädgårdsprodukter och därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1991-02-13 så skapades Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556418-5618 är organisationsnummret för bolaget som finns i Österåker.

Just nu är Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54062500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åkersberga Växtförsäljning Aktiebolag är Axelsson, Niklas Per Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Kjell som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif som är född 1943 och har titeln Revisor, Handenrevisorerna Leif Nilsson AB som är född och har titeln Revisor, .