Carolina Cederström & Söner AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Carolina Cederström & Söner AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Carolina Cederström & Söner AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Carolina Cederström & Söner AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556419-9361.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7667877 alternativt besöka eller skicka post till Carolina Cederström & Söner AB på följande adress Katarinav. 17 C, 184 51, Österskär.

Carolina Cederström & Söner AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Carolina Cederström & Söner AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Ulf Johan Christian som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva: - Produktutveckling och inredningsdesigner, - konsultationer för hotell och restaurang, - speluppfinning inom lek och hobby, - lösningar inom internetrelaterad handel, - reklam och design illustrationsverksamhet, - fastighetsmäkleri samt äga och förvalta fast och lös egendom, jämte därmed förenliga verksamheter.