Breviks Allservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Breviks Allservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Breviks Allservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brunnberg, Rolf Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johannisson, Lars Otto som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Kajsa Katarina Sofia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Breviks Allservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Breviks Allservice Aktiebolag på telefon 08-54024297.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med kioskvaror, hobby, sport och fritidsartiklar. Lastbils- och persontransporter i yrkesmässig trafik. Uthyrning av sport och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Breviks Allservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Breviks Allservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Breviks Allservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Breviks Allservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Breviks Allservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Breviks Allservice Aktiebolag har 556419-9437 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.