Conny Anderssons Schakt Aktiebolag

Stockholms län

Information

556421-0374 är organisationsnummer för bolaget Conny Anderssons Schakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conny Anderssons Schakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Conny Anderssons Schakt Aktiebolag finns i.

Conny Anderssons Schakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-02-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conny Anderssons Schakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Conny Anderssons Schakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Conny Anderssons Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Conny Anderssons Schakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54241620 eller genom brev på följande adress:
Storängsslingan 3, 184 97, Ljusterö

Bolaget skall bedriva schakt- och grävningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Conny Anderssons Schakt Aktiebolag och det är Andersson, Lars Conny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monica Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,