Race Rock Aktiebolag

Stockholms län

Information

Race Rock Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Race Rock Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Race Rock Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Race Rock Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-03-13. Men sedan 1998-01-01 så har Race Rock Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamnv. 2 B, 184 63, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Race Rock Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54066320.

Österåker arbetar för att bolag som Race Rock Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Race Rock Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva café och restaurangrörelse, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Race Rock Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Race Rock Aktiebolag och det är följande personer, Arhagen, Hans Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Arhagen, Anita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Race Rock Aktiebolag är 556421-7692.