Ledningskonsult KIM Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsledning och affärsutveckling, utveckling av system för sådan verksamhet, handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ledningskonsult KIM Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Ledningskonsult KIM Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1991-03-15 så skapades Ledningskonsult KIM Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ledningskonsult KIM Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ledningskonsult KIM Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556422-4821 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Ledningskonsult KIM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ledningskonsult KIM Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54061466 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ledningskonsult KIM Aktiebolag är Malmgren, Karl-Ingvar Sune som är född 1940 och har titeln VD, Malmgren, Karl-Ingvar Sune som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .