Swedish Expo Group Aktiebolag

Stockholms län

Information

Swedish Expo Group Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I Swedish Expo Group Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wengse, Björn Rune som är född 1957 och har titeln VD, Wengse, Björn Rune som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengse, Marie Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Swedish Expo Group Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Swedish Expo Group Aktiebolag på telefon 08-54086490.

Bolaget ska arrangera och bedriva tjänster inom event och utställningsverksamhet, mässor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Swedish Expo Group Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Swedish Expo Group Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Swedish Expo Group Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Swedish Expo Group Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swedish Expo Group Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Swedish Expo Group Aktiebolag har 556423-7070 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.