DM Distribution & Maskintjänst AB

Stockholms län

Information

DM Distribution & Maskintjänst AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där DM Distribution & Maskintjänst AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. DM Distribution & Maskintjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket DM Distribution & Maskintjänst AB har haft sedan 1994-01-01. DM Distribution & Maskintjänst AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DM Distribution & Maskintjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Uttersmyrv. 15, 184 91, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4930221.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är DM Distribution & Maskintjänst AB Privat, ej börsnoterat.

DM Distribution & Maskintjänst AB har idag 556427-2671 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för DM Distribution & Maskintjänst AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att packetera och kuvertera, sortera och etikettera trycksaker och varuprover, utveckling och tillverkning av lekprodukter, fritidsmöbler och prydnadssaker av företrädesvis trä, men även av metall och andra material, biträda, serva och reparera industrimaskiner, formgivning och design av reklammaterial, foto, tavlor och musik, samt agentur för perosner som är verksamma inom konstnärlig eller idrottslig verksamhet, upprättande av korsord, skrivande av böcker och noveller, formgivning och design av byggnader och inredning, samt marknadsföring av egna och andras produkter, plan- och ritningsarbeten, rådgivning i ekonomiska och administrativa frågor samt utbildning i desamma, förmedling av finansiering inom EU, samt därmed förenlig verksamhet. lan Sverige och olika länder i Europa och Asien, rådgivning i ekonomiska och administrativa frågor samt utbildning i desamma, samt därmed förenlig verksamhet.

I DM Distribution & Maskintjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är de Flon, Lars Oskar Georg som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ronnermark, Iréne Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Ola Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Stockholm air Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .