TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av klimatanläggningar. Köp och försäljning av fast och lös egendom företrädesvis värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1991-06-17 så skapades TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556428-1763 är organisationsnummret för företaget som finns i Österåker.

Just nu är TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54087515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TL Climat Produkter i Stockholm Aktiebolag är Lind, Karl Tommy som är född 1953 och har titeln VD, Lind, Karl Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .