Marlin computer Aktiebolag

Stockholms län

Information

556430-1405 är organisationsnummer för företaget Marlin computer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marlin computer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Marlin computer Aktiebolag finns i.

Marlin computer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marlin computer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Marlin computer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marlin computer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Marlin computer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54401140 eller genom brev på följande adress:
Luffarbacken 54, 184 37, Åkersberga

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom IT-området med inriktning mot elektronikkonstruktion och systemnära programmering.

Det finns olika personer som har en koppling med Marlin computer Aktiebolag och det är Lindeberg, Carl Marcus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg, Pia Ulla Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öfors, Ulla Carina som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,