O A Nordström Bygger Aktiebolag

Stockholms län

Information

O A Nordström Bygger Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I O A Nordström Bygger Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerlund, Claes Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, John Gunnar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jerndal, Ulf Thomas som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med O A Nordström Bygger Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå O A Nordström Bygger Aktiebolag på telefon 08-6638120.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är O A Nordström Bygger Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

O A Nordström Bygger Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

O A Nordström Bygger Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och O A Nordström Bygger Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för O A Nordström Bygger Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

O A Nordström Bygger Aktiebolag har 556430-2502 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.