Klinga & Fibertek Aktiebolag

Stockholms län

Information

Klinga & Fibertek Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Klinga & Fibertek Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Klinga & Fibertek Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-08-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till ORIONVÄGEN 25, 184 52, Österskär. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klinga & Fibertek Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54065267.

Österåker arbetar för att verksamheter som Klinga & Fibertek Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klinga & Fibertek Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall sälja garner och sybehör samt bedriva teknisk- och ekonomisk rådgivning inom svensk och utländsk verkstads- och processindustri, förvaltning av fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klinga & Fibertek Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Klinga, Dagmar Irene -Klinga, Leif Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klinga & Fibertek Aktiebolag och det är följande personer, Klinga, Dagmar Irene som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Klinga, Leif Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Klinga, Victoria Iréne som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, LAREV Revision & Datautredning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klinga & Fibertek Aktiebolag är 556430-6230.