LOUIANDE Aktiebolag

Stockholms län

Information

LOUIANDE Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där LOUIANDE Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. LOUIANDE Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket LOUIANDE Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. LOUIANDE Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LOUIANDE Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sköldv. 22, 184 60, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54086008.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är LOUIANDE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LOUIANDE Aktiebolag har idag 556430-9697 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för LOUIANDE Aktiebolag

Bolaget skall bedriva hotell, konferans och restaurang verksamhet, dels byggnads entreprenad ävensom därmed förenliga verksamheter.

I LOUIANDE Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uggla, Per Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilanmo Uggla, Beate som är född 1966 och har titeln Suppleant, Fransson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, JF Revision AB som är född och har titeln Revisor, .