Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-12-17 så har Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag varit registrerat. Idag är Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skogsstjärnev. 3, 184 35, Åkersberga. Vi ni istället prata med Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54054396.

Bolaget skall bedriva psyk- och hälsovård samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindergård, Viveka Christina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fuierer Roll, Lill Viveka Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lindergårds Psykhälsa Aktiebolag har 556437-8767 som sitt organisationsnummer.