Juristfirman Veritas Aktiebolag

Stockholms län

Information

Juristfirman Veritas Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Juristfirman Veritas Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksdotter, Ann Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kviberg, Robert Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Juristfirman Veritas Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Juristfirman Veritas Aktiebolag på telefon 070-6049802.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, ekonomikonsult i redovisningsfrågor. Juridisk fastighetsrådgivning. Bolaget skall även idka handel med värdepapper.

Idag är Juristfirman Veritas Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Juristfirman Veritas Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Juristfirman Veritas Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Juristfirman Veritas Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Juristfirman Veritas Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Eriksdotter, Ann Marie -Kviberg, Robert Gunnar

Juristfirman Veritas Aktiebolag har 556438-0979 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.