BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB

Stockholms län

Information

BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB har haft sedan 1994-01-01. BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svarthättev. 5, 184 61, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7330414.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB Privat, ej börsnoterat.

BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB har idag 556439-2602 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB

Bolaget skall själv eller genom dotterföretag driva verksamhet med konsulttjänster inom marknadföring, affärsutveckling, luftmiljökunskaper och event, import, export och försäljning av produkter inom hälsa och luftmiljö såsom luftrenare samt köp och försäljning av fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper. Bolaget kan även bedriva annan verksamhet som är förenlig med den verksamhet som framgår av första meningen.

I BIOZONE PARTNERS SCANDINAVIA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ederstål, Pär Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ederstål, Anne Tove Ellen som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .