Skrag bygg- och fastighet AB

Stockholms län

Information

Skrag bygg- och fastighet AB är ett av många företag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Skrag bygg- och fastighet AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skrag bygg- och fastighet AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Skrag bygg- och fastighet AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-07-03. Men sedan 1997-01-01 så har Skrag bygg- och fastighet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till L. Badv. 4, 184 94, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skrag bygg- och fastighet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54026323.

Österåker arbetar för att företag som Skrag bygg- och fastighet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skrag bygg- och fastighet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva reparation, förvaltning, om- till- och nybyggnation av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skrag bygg- och fastighet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skrag bygg- och fastighet AB och det är följande personer, Ragnelid, Sven Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnelid, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kanesco, Lars Gustav Stefan som är född 1948 och har titeln Revisor, Kanesco Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skrag bygg- och fastighet AB är 556450-1095.