Roslagens Marincenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Roslagens Marincenter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Roslagens Marincenter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Roslagens Marincenter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556450-1244.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54064025 alternativt besöka eller skicka post till Roslagens Marincenter Aktiebolag på följande adress Båthamnsv. 1, 184 40, Åkersberga.

Roslagens Marincenter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Roslagens Marincenter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dale, Ulvi som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av båtar och marintillbehör samt andra plast- och specialprodukter inom fritid och miljö, kanotuthyrning och båtcharterverksamhet, konsultverksamhet avseende hamnfrågor och sjönära bebyggelse, utveckling av innovationer inom värmeväxling, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.