Slottstornet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Slottstornet Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Slottstornet Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Slottstornet Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556454-2107.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Slottstornet Aktiebolag på följande adress Rydboholms Gård, 184 94, Åkersberga.

Slottstornet Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Slottstornet Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Douglas, Eric Gustaf Philip James som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt att driva Stjärnorps egendom och att driva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.