Kanesco Utveckling AB

Stockholms län

Information

Kanesco Utveckling AB är ett företag som finns i Österåker. I Kanesco Utveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundberg Kanesco, Leila Helmi Anneli som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaneskog, Anna Karolina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisor, Backman, Lars Tage som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kanesco Utveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kanesco Utveckling AB på telefon 0175-73081.

Bolaget skall bedriva organisations-, personal- och ledar- utveckling, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kanesco Utveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kanesco Utveckling AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kanesco Utveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kanesco Utveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kanesco Utveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kanesco Utveckling AB har 556455-5448 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.