Hamlinco Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hamlinco Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Hamlinco Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hamlin, Inge Sigvard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén Hamlin, Signe Lena Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hamlinco Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hamlinco Aktiebolag på telefon 08-54067770.

Bolagets verksamhet skall vara utveckling, produktion, konsult- tjänster och försäljningsverksamhet inom området elektronik, huvudsakligen data-elektronik, flyg-elektronik, telekomunikation, styr och regler-elektronik, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hamlinco Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hamlinco Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hamlinco Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Hamlinco Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hamlinco Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hamlinco Aktiebolag har 556468-5534 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.