OD Sjöteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

OD Sjöteknik Aktiebolag är ett företag som finns i Österåker. I OD Sjöteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Franek, Mette Margaretha Brita som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Franek, Tomas Franciszek som är född 1964 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OD Sjöteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå OD Sjöteknik Aktiebolag på telefon 08-392330.

Bolaget skall bedriva dykeriverksamhet, byggnadsverksamhet samt därmed förenliga verksamheter. Äga och förvalta egendom, ordna jakt resor samt därmed förenliga verksamheter. Utöva administrativa konsultuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är OD Sjöteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

OD Sjöteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

OD Sjöteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och OD Sjöteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OD Sjöteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

OD Sjöteknik Aktiebolag har 556478-7249 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.