TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag

Stockholms län

Information

TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Källv. 3, 184 51, Österskär men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50011555.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag har idag 556480-0067 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag

Bolaget skall tillhandahålla tjänster som automatiserar vissa former av beställningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I TaxiTorget Beställningscentraler Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jarl Ove som är född 1940 och har titeln VD, Larsson, Jarl Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Monica som är född 1942 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .