V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-04-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag ska trivas.

V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och plåtslageri samt därmed förenlig versamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-286324.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag är Lahtinen, Pertti Erkki Antero som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lahtinen, Reija Hilkka Iida som är född 1951 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

V.L Tak & Fasad Plåtslageri Aktiebolag har 556485-7125 som sitt organisationsnummer.