Taxibilar i Åkersberga AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Taxibilar i Åkersberga AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Taxibilar i Åkersberga AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Taxibilar i Åkersberga AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556488-8823.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54088018 alternativt besöka eller skicka post till Taxibilar i Åkersberga AB på följande adress Sågv. 12, 184 40, Åkersberga.

Taxibilar i Åkersberga AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Taxibilar i Åkersberga AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jensen, Robert Sverre som är född 1968 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva beställningsverksamhet för person- och godstransport med tillhörande administrativ och ekonomi funktioner, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom.