Isätravik Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Isätravik Förvaltnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Isätravik Förvaltnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1994-09-19 så skapades Isätravik Förvaltnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Isätravik Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Isätravik Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556492-7415 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Isätravik Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Isätravik Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54024704 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Isätravik Förvaltnings Aktiebolag är Ander, Katrin Nilsdotter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ander, Claes-Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .