Mogyva Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Mogyva Trading Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Mogyva Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mogyva Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mogyva Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som Mogyva Trading Aktiebolag ska trivas.

Mogyva Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fastigheter ochlös egendom, företrädesvis värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mogyva Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Mogyva Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Mogyva Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54067760.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mogyva Trading Aktiebolag är Persson, Nils Göte som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Yvonne Britt-Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Mogyva Trading Aktiebolag har 556493-0104 som sitt organisationsnummer.