Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-10-04 så har Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Linnév. 7, 184 51, Österskär. Vi ni istället prata med Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB så kan ni göra det på 08-55410690.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultationer inom ekonomi och data, såsom programmering för PC och IT-tjänster, köp och försäljning av fast och lös egendom såsom värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mårtensson, Una Susanne Madeliene som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Nicklas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ekonomi & Management Förvaltning i Norrort AB har 556495-8733 som sitt organisationsnummer.