PEAX Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ADB-området, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PEAX Data Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är PEAX Data Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1994-11-28 så skapades PEAX Data Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel PEAX Data Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

PEAX Data Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556498-8524 är organisationsnummret för bolaget som finns i Österåker.

Just nu är PEAX Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PEAX Data Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54064488 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PEAX Data Aktiebolag är Ax, Per Erik Sören som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ax, Kerstin Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .