Lectona AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lectona AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Lectona AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lectona AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556500-9494.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-165630 alternativt besöka eller skicka post till Lectona AB på följande adress Lotsv. 29, 184 92, Åkersberga.

Lectona AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-02-19.

I Lectona AB så sitter följande personer i styrelsen: , Cewers, Ingrid Sonja som är född 1962 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administration, data och data-nätverk. Försäljning av datorer, datasystem, dataprogram och tillbehör därtill och handel med värdepapper samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.